Rejselivet

Kør selv ferie til Frankrig

Turen går til det franske – en spontan tur imens vi venter på vores visum. Ved siden af mig sidder min mand med Suspekt på fulde hammer og en stank af skumbananer har bredt sig i kabinen… Jeg fråder ostepops til den store guldmedalje, det er lige før stanken af de herrens bananer er overmandet af stanken fra ostepopperne – yummi yummi

Vi havde egentlig regnet med at sidde i Florida nu og så småt være på plads med nogle af vores ting, men sådan skulle det ikke gå – den søde ventetid.. ( vi forsøger få det bedste ud af det, halleluja for gode ansatte og vores kammerat, som styre dagens gang i lakken lige nu.

[Indeholder reklame]

Nu slår vi ventetiden ihjel med en rejse til Frankrig – Drôme – Châteauneuf-de-Galaure med Vacansoleil.  Vi skal bo på en moderne campingplads i en 3 værelses mobilhome (Waikik ) – Vi er spændte på at komme til Frankrig, specielt drengene, for de har aldrig været i Frankrig før – specielt sproget bliver en udfordring men William er helt rolig, for han kan sige croissant, så kan det vel ikke få helt galt ..

Lige i skrivende stund holder vi kø lige før tunnellen i Hamborg, vejarbejde.. Vi holder humøret oppe med musik, slik fra grænsen og  spil. ( Længe leve Nintendo SWITCH. )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvornår er vi fremme ? I følge GPS er vi fremme kl 7 i morgen tidlig meen det holder ikke stik med pauser, tanke und so weiter. – bliver vi trætte holder vi ind på en rasteplads og sover et par timer. Drengene har hver deres juniordyne og pude – dem har vi gemt, de har en perfekt størrelse som en sove i bil dyne, bare et lille fif, hvis du står og skal på køreselv ferie.

Derudover har jeg bagt en ordentlig røvfuld pizzaer og pølsehorn, jeg er absolute ikke til at det hundeæde man får på rastepladserne, derudover koster det samtidigt spidsen af en rumraket.

Og da jo kommer fra Jylland, så betaler jeg ikke for spidser til rumraketter.. 😉

nååå.. men det var alt fra nu, jeg glæder mig til at dele mere af vores ferie når vi er fremme – her begynder trafikken at rulle nu… FANTASTISK…

Hold på hat og briller… NU LETTER VI og vi stopper ikke før vi lander i Frankrig.. ( det skal da kun lige være for at tanke og hvad man nu ellers lige får klaret ved pit stop..

XOXO💋

Helle Helene Bitsch

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *