Farvel Danmark,  MIT LIV

Jeg blir så TRÆT….!

Hverdagen er igen trådt i kraft, og gud hvor jeg hader hamsterhjulet. Madpakker, idrætstøj, svømmetøj, 502 beskeder på forældre intra, 80.000 møder, lektier, læsning, våde flyverdragter, vanter og hue. – braaaaaaa -jeg trækker lige vejret…. Okay, overdrivelse fremmer forståelsen men kære Danmark, du har ikke været savnet.

Det gør ondt at sige om et land jeg er vokset op i, og altid har elsket – men jeg er klar til nye udfordringer.

Jeg forstår egentlig godt, hvorfor så mange danske familier altid har susende travlt og flere og flere vælter omkuld med stress  med alt det, vi som forældre konstant skal forholde os til. Forældre intra er noget ( i min verden ) fanden har opfundet i vrede. Ja jeg ved godt vi lever i en digital tid, og det er ganske smart, men min mening er: DET STRESSER MERE END DET GAVNER..!

Ja og så er der alle de der velmente artikler fra den ene kloge åge til den anden. Imorgen skal alle børn gå med sorte strømper ellers få de lavt selvtillid – servere endelig ikke havregryn for så bliver dit barn blind… bla bla bla – Jeg bliver så træt.  Og jeg er træt så jeg undskylder på forhånd.. Jeg er iøvrigt også sulten, og det er ikke en god kombi ( siger min mand )

Nå, der jeg egentlig bare ville hen var blot at sige.. STOP OP.. Drøm, og lev for pokker efter dine drømme og mål. En ting er sikkert.. Vi skal alle dø – vent ikke til imorgen med at gøre de ting, som du drømmer om. Vent ikke til imorgen med at fortælle din familie eller veninde hvor meget du holder af dem.

Har du altid drømt om at bo på en øde ø, så GØR det! – Sigt efter at ramme dit mål og gå så efter det.

Vi lever i den perfekte tid, hvor glansbilledet helst ikke skal revne og jeg øver mig hver dag i at være uperfekt perfekt.

FUCK DET PERFEKTE & ELSK DET UPERFEKTE PERFEKTE…

OG med de ord smutter jeg i køkkenet og laver en stor kyllinge BURGER til allemand..

pssssst… Jeg glæder mig sååå meget til at dele en nyhed med jer imorgen..👏🏻👏🏻

XOXO Helene Bitsch💋

Facebook

2 Comments

 • Lasse

  Hej
  Har lige læst at i har valgt og flytte. Og mo sige at det er et meget modigt valg og håber at det kommer til mere end godt for jeres dreng og jer andre. Hvis jeg stod med jeres valg ville jeg ikke have “sten” nok til at gøre det. Efter en del år i den danske-amerikanske football miljø kan jeg sige at amerikanerne er sød og imødekomme mennesker. Håber virkelig det kommer til at gå jer rigtig godt.

  Mvh
  Lasse

  PS Ved godt hvordan det er med barn og sygdom. Men sket ikke jeres kaliber. Så hatten af til jer.

  • Helene Bitsch

   Hej Lasse
   Mange tak for de søde ord.. Det bliver et stort og vildt spring, men vi er ved at være klar.. 😉 Ja, vi kunne godt lære noget af amerikanerne på det punkt, det er helt sikkert..
   god dag
   BH Helle Helene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *