MIT LIV,  Rejselivet

Jeg nød det helt vildt… – og det sluttede helt rigtigt!

Sommer sommer sommer …. Sol over Danmark… Jeg sidder i skrivende stund og nyder et stort glas iskoldt danskvand på terrassen alt mens ungerne spiller pool i haven – livet er da fantastisk. Disse dage forsøger vi ikke tænke for meget på visumdelen, det må gå sin gang og tage den tid det tager, selvom det er frustrerende, kan vi intet stille op – det kan tage op til 8 uger og vi går nu ind i runde 5! –  Ihhhh…. Det er altså nervepirrende, vi havde jo håbet at vi nu var i fuld sving med at komme på plads på den anden side af Atlanten.

Hvad fordriver vi tiden med ?

// Indholder reklame// – Vi er lige kommet hjem efter den skønneste ferie syd på.  Først besøgte vi en fantastisk campingplads i SydFrankrig, her var vi 10 dage.

Det var en skøn campingplads med skønne områder. Drengene var fan af lagunen – en hjemmelavet strand med palmer og fine parasoller med stråtag hele vejen rundt om vandet. Helt fantastisk atmosfære, det bød på afslapning, leg, kvalitetstid og selvfølglig en masse badning.. Længe leve bedstemor hænder og fusser.

Bag lagunen var der placeret 4 pools med hver sin aktivitet – vi tog MANGE ture på rutsjebanerne, jeg var sågår oppe på den højeste.. jaja du læste rigtigt, jeg overvandt min højdeskræk og gjorde det – det var simpelthen mega hyle morsomt.  Rumpetten i en badering og så afsted – jo mere man vejede jo hurtigere gik det, så det fedeste var at lokke en af ungerne med.. Der skulle nu hellere ikke meget overtalelse til.. hihi..

 

 

Vi boede i en rigtig fin mobilhome med køkken, 2 badeværelser – en med bad og den anden med toilet, 3 værelser og en fin stor terrasse – synes ofte der mangler en masse køkkenredskaber, men det var ikke tilfældet her – der  var alt til madlavning og det var pænt og rent det hele- vi har prøvet at skulle til at vaske ALT af, det er altså ikke lige det man regner med at skal bruge tid på, når der står ferie på kalenderen.

Det eneste minus jeg kan finde ved den mobilhome vi boede i ( WAIKIKI ) var at badeværelset hvor toilettet var placeret ikke havde en håndvask men det var ikke det store problem -3 skridt så var vi ved håndvasken på det andet badeværelse og hænderne kunne vaskes.

Campingpladsen var der hver dag og aften underholdning, poolparty eller musik på scenen – det var lige noget for drengene.  Derudover var der bar, spil som pool, lille købmand, legeland, legepladser, hoppeborge og restaurant. Det hele er placeret i samme område.

( Jeg vil dog anbefale at have madvare med selv eller køre til købmanden, der ikke er placeret ret langt fra campingpladsen, da priserne på campingpladsen var i den høje ende og ikke med det vilde udvalg. )  Det er også muligt at leje/låne en grill – man mod et depositum kan tage med sig. Vi  havde taget et par engangsgrill med, og det fungeret fint. Bevares det tog længere tid, men vi skulle jo ikke nå noget.

Rundt om campingpladsen var der den smukkeste natur.. – de flotteste marker med solsikke. Jeg var solgt..  – Frankrig er bare smuk – IM IN LOVE – SUNFLOWER!

 

Efter Frankring kørte vi til Italien, hvor vi overraskede en stor del af min familie. – SURPRISE. – nej hvor var det fantastisk at opleve deres glade ansigter da vi pludselig stod foran dem.

Min mor havde en time forinden skrevet god tur til Danmark, kør pænt- elsker jer.

Jeg svarede bare tak og at vi snart var i Tyskland.. hihihi….  Ferien blev sluttet helt rigtigt af, 5 dage med familien.. FANTASTISK, det var den bedste afslutning inden vi siger BYE BYE og rejser over Atlanten med alle vores ting efter os i en container – hvilket forhåbentligt er snart.

( fortsættelse følger )

Jeg ønsker jer alle en fantastisk sommer – nyd solen og varmen, den er på lånt tid..

Sommerhilsner

Helle Helene Bitsch

 

 

 

 

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *