Florida,  MIT LIV

Florida – det blev et hvidt..

Tiden går og vi har nu boet i Florida i 2 uger – og ikke nok med det så kunne jeg idag fejre 1 års fødselsdag her på bloggen- HURRAAAA….Det er blevet fejret med rødvin, bøffer og selvfølgelig REMOULADE og vild med dans.

( Vi kommer jo fra Danmark ikk )

Det er ingen hemmelighed at det har været en giga mega svær beslutning at tage springet og flytte hele vores liv over Atlanten, sælge alt, sige jobs op og for mit vekommende vinke farvel til Tabt arbejdsfortjeneste, som jeg har modtaget siden Willliam blev født. ( jep vi er total på dybt vand ) – der skal løbes stærkt for at få mad på bordet, betale husleje, forsikringer og ikke mindst skole til ungerne. –

Som mange godt ved, har vi åbnet en autolak med skadeservice Center, min mand er uddannet autolakere og har arbejdet indenfor faget i 22 år – Vi valgte derfor at fortsætte i den branche og har investeret hele vores friværdi fra huset i Gold Coast Collision Center, og denne investering har givet os opholdtilladelse i 5 år, på det man kalder et E2 visum.

Til december er det 1 år siden vi tog 3 måneders orlov fra skole, børnehave og job for at rejse herover og mærke efter om vi skulle tage springet og flytte. Efter 2 måneder blev vi tilbudt at købe Gold Coast Collision Center, da ejeren skulle på pension. Det tilbud måtte vi lige sove på, og det blev egentlig ikke til det vilde søvn den nat, for hold op de små hjerneceller arbejdede på højtryk.

Vi endte med at skrive under 3 uger før ferien sluttede og rejse derefter hjem til Danmark for at sælge alt, sige farvel til Danmark samt søge visum – den process tog en del længere en beregnet, og vi måtte blive i Danmark til den Amerikanske ambassade ville møde os til interview og det udløste heldigvis et approved med 5 års opholdstilladelse. YES!!

Nu sidder vi her midt i Fort Lauderdale og bor midlertidigt hos vores kammerat Johnny, som har boet herover siden 2007. Uden ham var vi bestemt ikke hvor vi er idag. – han er og har været en kæmpe hjælp igennem denne lange process, men ENDELIG lykkes det!

Vi har de sidste 2 uger boet hos ham og hans familie alle mand og 2 kvinder ( min mor og undertegnet ) – fantastisk stor og flot gæstfrihed som vi nyder store glæde af – han bor lige ned til vandet og har tilmed en dejlig pool ungerne gladeligt boltre sig i, ja det egentlig ikke kun ungerne der gør det -vi voksne springer også rundt og nyder livet i poolen. I skrivende stund har alle forladt huset for at tage ud og sejle, jeg har valgt at blive hjemme, for at få styr på løse ender i fred og ro. – Ungerne er som sagt ikke startet i skole endnu, så jeg er mor på fuldtid og det kan mærkes. 🙂

Som nævnt bor vi ved Johnny og har fået lov at bo her lige så længe vi vil – og havde egentlig forestille mig at vi skulle bo her meget længe, da det er mega svært at finde et hus herover, som tilflytter. – vi har været ude og se mange huse som vi fandt fine men HVER gang har vi fået en lang næse. De søde amerikaner gå med livrem og seler, i og med vi lige er flyttet hertil har vi intet at bevise i forhold til at bank osv. – det mega møg irriterende, at det skal være så pokkers svært, men jeg forstår egentlig godt udlejerne. Havde jeg lejet mit hus ud til nogen jeg slet ikke kender? Eller kan bevise hvem de er? NEJ!!

Jeg havde skudt en hvid pil efter at finde vores eget hjem foreløbig, – men men men – i starten af ugen var vi ude og se et hus og ENDELIG lykkes det.

Vi har fra 1. november vores eget hjem, et fint hvidt hus ned til kanalen med en dejlig pool – kontrakten blev underskrevet igår, og om små 3 uger får vi nøglen. Huset er placeret i Pompano Beach, hvor autolakken også er placeret, så det er helt perfekt. Huset ligger tilmed i et mega fedt kvarter og i det distrikt, hvor drømmeskolen til ungerne ligger rundt om hjørnet. JUBIII 🙂

Ser det ikke bare skønt ud. – Jeg glæder mig til at bo her sammen med min dejlige familie og nyde vores nye tilværelse i Florida. Det bliver uden tvivl hårdt at starte i skole for ungerne, og det bliver min opgave at støtte og hjælpe dem i starten til de er trygge og selvkørende.

Alt det og meget mere glæder jeg mig til at dele med jer i de næste mange blogindlæg.

Tak fordi du læste med –

xoxo

Helle Helene Bitsch

Facebook

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *