Rejselivet

Da politiet pludselig bankede på midt om natten!

Der er snart gået en måned og hold da op alt det vi har oplevet når jeg her sidder og gør status samt ser billederne på min mobil.  Den 11. december ankom vi til Fort Lauderdale, hvor vi blev hentet af min mands kammerat og hans ældste søn i lufthavnen.

Spørgsmål fra Instagram: Hvor bor I ?

Vi har base i Fort Lauderdale, hos min mands kammerat og hans familie. Vi er så heldige at have den ene ende af huset – fantastisk oase med udsigt til vandet og egen pool.  ( PARADISE) Vi er ret heldige I KNOW – vi sætter også stor pris på deres gæstfrihed og så er det jo fantastisk at vi nyder hinanden selskab. ( vi nyder hvertfald deres ) 🤪

Spørgsmål fra Instagram: Hvorfor er I på ferie så længe ? 

Vi har valgt at bruge vinteren væk fra Danmark, sidste år var en hård vinter for hele familien. Som skrevet i et tidligere indlæg er vores mellemste søn ramt af et dårligt immunforsvar, hvilket giver ham mange lungebetændelser og luftvejsviruser i vinter halvåret. Derfor har vi sagt farvel til hamsterhjulet i 3 måneder, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Stor fornøjelse at opleve en glad, tilpas og energisk William. Han har været ramt  1 1/2 dag, men han var hurtig ovenpå igen – virkelig dejligt!☀️

Spørgsmål fra Instagram: Hvordan kommer I rundt?

Vi har købt en bus som transportere os rundt. 🚌 Det er vildt fedt, vi har mulighed for at overnatte i bussen, når vi køre rundt på tur. ( så spare vi ovenikøbet også en del penge – hotel er ikke billigt herover, og vi hygger os når vi sover i bussen )

For en uges tid siden smuttede vi 7 dage til Orlando. Det er ca. 350 km. fra Fort Lauderdale, hvor vi bor. Efter Orlando kørte vi videre til Anna Maria Island, en flot ø kun 11 km. lang. Strandene havde det fineste sand, mindste mand syntes at det føltes som flourmelis, og det var faktisk ikke helt forkert.

Vi valgte at overnatte i bussen på øen, ungerne havde plaget længe om at prøve det og vi besluttede at nu skulle det være og nøøøj hvor skulle vi hygge os.  Vi blev dog klogere – vi faldt egentlig ret hurtigt i søvn allesammen og sov dejligt…….. – lige indtil der kl. 2.00, hvor blev banket hårdt på vinduet:”POLICE OPEN THE DOOR PLEASE”… Kom vi hurtig op, det tror jeg nok lige at vi gjorde. Min mand blev bedt om at komme ud af bussen med hænderne over hovedet, jeg skulle blive i bussen.  Der var mødt to politibiler op, de var parkeret skrå ind på hver side af bussen, så de var sikre på at vi ikke kunne køre væk.  Den ene betjent “afhørte ” mig og en anden min mand. Det viste sig at det ikke var lovligt at sove i sit transportmiddel på øen, vi slap heldigvis for en bøde på 500$ – ca 3300 kr. ( thank gud ) for de penge kunne vi sovet på et hotel 🙂 De ville ikke ødelægge vores ferie og folk fra Danmark var flinke sagde de.. ( de har da helt ret ) 😉

De søde betjente viste os et sted, hvor de syntes at vi skulle parkere og sove. Det var et helt fantastisk sted lige ned til vandet, da solstrålerne ramte bussen kunne vi se fisk hoppe op og ned ude i vandet. Kæmpe oplevelse for os alle, så der kom alligevel noget godt ud af at blive vækket midt om natten af politiet..

Spørgsmål fra Instagram: Kommer I hjem igen?

JA vi kommer hjem igen, det gør vi til marts.

Spørgsmål fra Instagram: Har I planlagt flere oplevelser?

Ja, det har vi bestemt. Min bror kommer på søndag og besøger os i 7 dage, det glæder vi meget til. Vi har bla. besluttet at skal en tur til Keywest, Miami og hvem ved – måske sejler vi til Bahamas.

Spørgsmål fra Instagram: Kunne I bo i Florida?

Ja vi kunne sagten bo i Florida, her er virkelig lækkert.

Spørgsmål fra Instagram: Hvordan er vejret lige nu?

Vejret lige nu er som en god dansk sommer, dejlig tør varme – ca 28 grader hver dag.  ( jep, det er super lækkert )

Spørgsmål fra Instagram: Drikker du stadig Aloe Vera gel ?

Nej, jeg har desværre ikke gelen med og savner den – eller min krop gør ( mest endda mit hår ) den gjorde noget godt for mine negle, hud og hår plus den hjalp mig, så jeg ikke var så træt. Træt er jeg dog ikke her men det skyldes helt klar solen herover. Jeg er ikke i tvivl om, at gelen skal indenbords igen når jeg kommer hjem. Stor 👍🏻 – drikker du den ikke, så kom i gang. Den er virkelig god, og jo den er da halv peberet men jeg betaler gerne for at have det godt og mere energi. Jeg køber min ved min søde forhandler Berit..

Spørgsmål fra Instagram: Har I oplevet klamme dyr? 

Haha – definere klamme dyr..

Jeg har set en enekelt kakerlak, tusindevis af fireben ( også i min seng ) derudover har jeg set krokodiller/alligatorer, leguaner ( de lever på terrassen ) men er hundeangst for os. Så jo, jeg har set “klamme” dyr 🙂

Spørgsmål fra Instagram: Har I ikke nogle skænderier som familie ?

Jo selvfølgelig har vi det. Det er 3 brødre – De kan tage deres ture, larme, ikke høre efter og hvad børn nu ellers gør – vi er sammen 24/7, så det er næsten selvskreven at der vil opstå gnidninger, men intet vi ikke kan klare eller tage en snak om. Vi lære i den grad at vise hensyn, hjælpe hinanden og udvise respekt for hianden samt lytte og kramme. En stor dejlig blanding af skønne følelser..

Spørgsmål fra Instagram: Får du danset Zumba ?

Nej, det gør jeg desværre ikke. Det bliver ikke prioteret men savner det og alle mine zumba piger 🌸

Har fået så vanvittig mange spørgsmål, hvilket jo er dejligt – har forsøgt at samle det så indlægget ikke blev for rodet 🙂

( måske der mangler svar på nogle spørgsmål – men så kommer de med en anden god gang ) 🙌🏻

Du ønskes en fantastisk dejlig dag – nu vil jeg hoppe i seng🇺🇸🇩🇰 ( 6 timers forskel )

Mange kærlige hilsner

Helene Bitsch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook

3 Comments

 • Sanne

  Hej Helene

  hvor er du sej sådan og følge dine og jeres drømme ❤️ lyder til i har en fantastisk tur skriver lige da du skriver om det her aloe vera drik og hørt meget om det men været i tvivl om nu også virker.
  Hvor køber du og hvad koster det?
  Og hvad har det gjort for dig.
  Smager det grimt?

  Hils familien og nyd det max derovre

  Kram fra Sanne

 • Helene Bitsch

  Hej Sanne
  Tak for din besked 🙂
  Du kan tro at vi nyder det – tiden flyver.. Snart skal vi hjem igen..

  Jeg har været rigtig glad for drikken og mærkede som skrevet stor forskel, både på hår, sind og hud 🙂

  Jeg køber min ved Happy Life By Berit, hun har en gruppe på Facebook..

  Jeg kan desværre ikke huske prisen, men skriv endelig til Berit 🙂 ( du kan bare sige jeg har “sendt” dig ) 🙂

  Knus Helle Helene

  Du hilser omkring dig..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *