10 point til Sherlock,  Farvel Danmark

Av min arm.. De rønnebær må være sure!

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Ungerne er puttet –  jeg sidder og læser alle de søde beskeder som vi har modtaget idag, efter den fine artikel BT har lavet. ( har I husket at se videoklippet også ? )

-Sikke alle de beskeder der er tikket ind idag, det er vildt og jeg har nu læst hver og en.. Jeg er glad og det er simpelthen så overvældende..

En del opkald har der også været –  faktisk en hel del… og det var lidt over min grænse, kunne jeg godt mærke.. Vildt fremmede, der har fundet mit nummer… – men det var heldigvis søde opkald , hver og en.. –  Nogle fra frustrerede forældre med sygt barn, andre der har boet i Florida og nogle var bare nysgerrige på det hele og havde mange spørgsmål.  – Jep jeg behøver ikke tale mere i telefon idag..

BT har valgt at dele artiklen på deres egen facebook side, og som forventet sidder der nogle bag skærmen og er hurtig på tasterne, dog er de fleste kommentar SÅ søde og varme…

Af hjertet tak  <3

Der er også de der typer, som er så kloge at de kunne undvære hovedet – det er så KOMISK og mega underholdene. Nogle gange tænker man om de overhovedet læser artiklen inden tasterne bliver offer for deres sjove og skøre kommentar.

En mener vi bare skal flytte til Norge, det vil være godt til William og hans helbred , en anden mener vi skal flytte til Gran Canaria, en 3. mener han får allergi i Florida og en 4. mener der er alt for meget sand i Florida, så der kan vi altså ikke flytte hen.. – En 5. mener vi burde skamme os overfor fattige familier – A hvad ?? Sjoveste kommentar længe.. Det er jo helt fantastisk med alle de omsorgsfulde personer, der bare ved så meget omkring vores liv og Williams behov. 😉

En skriver at en kronisk syg, ikke kan blive forsikret i USA, for det ved hun nemlig.. basta..  Så skrives der ( af en ældre dame ) at man ikke kan drive en autolak i Florida. ( Skønt med gode råd fra garvede )

“Okay så… – vi har selvfølgelig ikke undersøgt noget som helst.. Vi ved ikke hvilken skole drengene skal på, vi har ikke styr på vores sundhedsforsikringer, vi har ikke gennemanalyseret markedet i forhold til at drive en autolak, og nej vi har heller ikke besøgt Florida mere end en gang på forskellige årstider, vi ved selvfølgelig hellere ikke at luftfugtigheden er højere i sommerperioden.. Vi ved faktisk slet ingen ting..

Vi springer bare afsted og håber på det bedste

( IRONI KAN FOREKOMME ) 

Til de bekymrede ( og dem der har tabt hovedet ) Det amerikanske sundhedssystem har været på en gevaldig rutsjetur siden Obama-årene, hvor The Affordable Health Care Act, også kendt som Obamacare, blev vedtaget i 2010. Meget simpelt sagt, så kan forsikringsselskaberne ikke længere nægte forsikring til personer med kroniske sygdomme

Selvfølgelig er alt gennemarbejdet og gennemtænk og tilmed afprøvet over flere omgange med ophold i Florida.  Florida er det sted, vi kan se os selv bo og skabe os et liv som minder om det vi har her i Danmark. Vi har et hold gode venner som bor derover, og så er vi tilmed så heldig stillet, at vi får et hold bedsteforældre med, og drengenes onkel – vi er helt rolige og ser frem til et eventyr og livet med en “rask” dreng. ☀️

Til alle bekymrede derude.. Vi har HELT styr på situationen..

Og til alle jer andre…

TAK TAK TAK det er overvældende…🙏🏻

Mange hilsner

Helene Bitsch💋

 

 

 

 

Facebook

4 Comments

 • Carsten M

  Hej Helene
  Stor respekt og held og lykke. Håber det bedste.
  Lige et spørgsmål – hvordan har i fået arbejdstilladelse ? Er det fordi I starter egen virksomhed op ?
  Hilsen Carsten

  • Helene Bitsch

   Hej Carsten..
   Tak for din kommentar og søde ord…
   Det er nemlig ganske rigtigt.. Et E2 visum 🙂

   God dag…

 • Carina

  Hej Helene
  Kæmpe stor respekt herfra.
  Min mand ville dø af misundelse. Kæmpe meget held og lykke. ( ikke fordi du skal komme med lange forklaringer ) , men er det ok nemt at få visum hvis man er selvstændig?

  Vh Carina

  • Helene Bitsch

   Hej Helene.
   Mange tak.. alt er jo relativt, det hele skal gå efter bogen og det er lang proces, vi har en advokat til at hjælpe os.. Får mange henvendelser, så mange må gå med drømmen.
   mange hilsner
   Helle Helene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *