MIT LIV

10 sandheder om fru tosse

Lige nu befinder jeg mig i Sydfrankrig sammen med min mand og vores 3 drenge. Sikke et uvejr der kom ind over os i nat og fortsat i dag, det buldre godt i det fjerne og himlen er ikke længere fin blå, nærmere tværtimod. Vi har derfor valgt at køre i et Center idag, som ligger en halvtime væk fra “reklamelink”  campingpladsen, hvor vi bor..  JC og drengene er smuttet op efter morgenmad og jeg fandt lige tid til at dele et indlæg om de efterhånden 10 obligatoriske ærlige sandheder.  – de kommer lige her…

10 sandheder om undertegnet

1: Jeg har taget 8 kg på siden december og har smidt min vægt ud. Den skulle ikke styre mit liv. Jeg skal føle det godt i min krop og det skal min vægt ikke fortælle mig om jeg gør.

2: Er jeg tilpas i min krop? Jeg har lært at elske min krop, den passer på mig hver dag og bære mig igennem livet, når det så er sagt, så skal vejen til den sundere livstil findes igen.  Og nej, det er ikke hårde slankekure, hvor man forbyder sig selv alverdens ting. Sundhed i balance hele vejen igennem livet. Det er med til at gøre mig lykkelig, glad og tilpas.

3: Jeg elsker kinderchokolade, jeg er typen der let lige kan guffe en af ungernes kinderchokolade. ( Det tæller nemlig ikke som at være en slikmund, hvis man kun smager af ungernes slik – det ved en hver mor )

4: Jeg snød under C9 ( forever ) og spiste en Raket is med William på dag 5. Han fik et anfald  midt om natten, hvor lungerne var på overarbejde: Vi kiggede stjerner og spiste is sammen, den bedste vej til at William finder ro i sin vejrtræning og hans luftveje reagere postitiv på den kølende effekt fra isen. Jeg snød – men vil ikke være den is foruden.

5: Jeg elsker en Big Mac, helsekost gå hjem.

6: Jeg skrev godt nok helsekost gå hjem, det mener jeg selvfølgelig ikke helt. Jeg nyder at bage og finde opskrifter på sundere alternativer til den søde tand for den er jeg altså big time ejer af. Om man vil det eller ej, så er sund kost og motion det bedste du kan give din krop. Men igen sundhed i balance.

7: Jeg har ikke trænet i 3 uger – har nydt tid sammen som familie efter JC har været væk 3 mdr. for at få vores firma op at køre i Florida.

8: Jeg er god til at finde på undskyldninger – læs blot overstående.

9: Jeg har angst, fandt først rigtig ud af det for 6 år siden, da det blev provokeret af vores mellemste søns voldsomme sygdomsforløb og mange hårde indlæggelser på Skejby og Rigshospitalet blev hverdag. Jeg kender idag alle tegn og varsler til et anfald og er blevet godt til at kontrollere angsten. Idag styre angsten ikke mig, men jeg styre den.. ( for det meste ) – der er selvfølglig stadig dage, hvor den kommer snigende ind fra højre uden tegn men det er for det meste ved uvante pressede situationer og dem begiver jeg mig ikke for meget ud i ( Lige udover det store spring til Florida, som venter lige rundt om hjørnet ) Det er er en smule angstprovokerende.

10: Jeg savner min farmor hver dag og det er helt okay.  Hende og jeg havde et specielt bånd og vil altid mindes vores gode lange samtaler og snakke omkring livet. Hun blev 92 år, jeg ved hun kigger glad og stolt ned på hele min familie og jeg mens hun glad og tilpas suger løs på hendes blå Look.

Jeg ønsker dig en dejlig dag..🌻

XOXO💋

Helle Helene Bitsch.

Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *